LEUK GEMAAKT, gevestigd aan Paardenkamp 45, 3848 AT Harderwijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Contactgegevens:

LEUK GEMAAKT
Paardenkamp45
3848 AT Harderwijk
06-33671176


Persoonsgegevens die wij verwerken:

LEUK GEMAAKT verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.


Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • - Voor- en achternaam
  • - Geslacht
  • - Adresgegevens
  • - Telefoonnummer
  • - E-mailadres

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken:

LEUK GEMAAKT verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Afhandelen van facturen en betalingen
  • Leveren van producten en diensten,
  • Verzenden van nieuwsbrieven en aanbiedingen,
  • Verschaffen van informatie over inhoudelijke wijzigingen van mijn diensten,
  • Verschaffen van informatie over wijziging van prijzen en voorwaarden,
  • Wanneer hiertoe een wettelijke plicht bestaat.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:

LEUK GEMAAKT zal je persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk is om de dienstverlening te waarborgen. De bewaartermijn is maximaal twee jaar, gerekend vanaf de datum van de gerelateerde dienstverlening, tenzij een wettelijke verplichting een andere bewaartermijn voorschrijft.

Delen van persoonsgegevens met derden:

LEUK GEMAAKT verstrekt verzamelde gegevens uitsluitend aan derden wanneer dit noodzakelijk wordt geacht voor de onbelemmerde uitvoering van de dienstverlening of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Uw gegevens worden gedeeld met de volgende organisaties:

  • MijnWebWinkel, voor afhandelen van boekingen en facturen,
  • Mollie, voor afhandelen van betalingen,
  • Post NL, voor het afhandelen van pakketjes,
  • De Belastingdienst, vanwege een wettelijke plicht.
     

Cookies en websitegebruik:

De webdiensten van LEUK GEMAAKT gebruiken uitsluitend technische en functionele cookies. Daarnaast worden anonieme statistieken bijgehouden over het gebruik van de webdiensten. Een “cookie” is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan mijn websites wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die ik gebruik zijn noodzakelijk voor een correcte en onbelemmerde werking van de website. Je kunt je afmelden voor deze cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Dit kan echter gevolgen hebben voor de wijze waarop mijn website op jouw scherm verschijnt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Brievenbusgeluk en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens waarover wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@leuk-gemaakt.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

LEUK GEMAAKT wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. 


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:

LEUK GEMAAKT neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@leuk-gemaakt.nl.

 

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
  • Gratis verzending boven €65,00 (exclusief verzendkosten)
  • Minimaal bestelbedrag €5,00
  • Altijd leuk verpakt
  • Een leuke attentie bij iedere bestelling
  • Verzending binnen 3-5 werkdagen
  • Gratis afhalen in Harderwijk
  •  Mogelijkheid om te pinnen bij afhalen 
© 2018 - 2020 www.leuk-gemaakt.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel